Välipäivien hypistelyhommia

Uuden blogin ensimmäisen kirjoituksen kyhääminen sopii mitä parhaiten joulunpyhien ajanvietteeksi. Näinä päivinä päällimmäisenä olotilana on kiitollisuus ja rauha - on ihanaa viettää aikaa perheen kanssa, ulkoilla, syödä hyvin ja olla vaan.

Materia ei tietenkään ole se joulun tärkein juttu, mutta myönnettäköön, että onhan sitä saamistaan joululahjoista aika fiiliksissä. Niitä tuli ihan mahottomasti ja ihan mahottoman hyviä!

Risukeitin
Savotan Happy Stovea olen pyöritellyt käsissäni ties kuinka monesti - vaikka se ei ykkösvalinta pitkälle vaellukselle olisikaan, pikkuretkillä se voisi olla erikätevä. Se on suht kevyt, menee pieneen tilaan eikä polttoainetta tarvitse kantaa mukana, kunhan ei hiekka-aavikolla tai jäätiköllä retkeile. Happy-versio oli myös nappivalinta, vaikkakin ennen aamukahvia saatan itse muistuttaa Grumpy-serkkua... Kiitos kummeille tästä!

Otsalamppu
Tämä tuli täysin puskista - mummulta ja papalta sain otsavalon, jonka valinnassa veljeni oli asiantuntevana konsulttina! Äkkiseltään hirvittävän kätevän oloinen peli: laturi kytkeytyy akkuun kiinni magneetin avulla, ja akkuja on kaksi, mikä retkeillessä on mahottoman hyvä. Itse lamppu lähtee irti hihnastaan, joten sitä voi käyttää myös taskulamppuna. Lamppu valaisee hyvin, pitkälle ja laajan alueen, ja kirkkautta voi säätää portaittain. Kiitos mummu ja pappa, ja kiitos  myös merinovillakerrastosta!

Nalgenen pullo
Veljelle vinkkasinkin, että tällainen pullo voisi olla hyvä, mutta että pimeässä hohtava! Aiemmin olen pärjäillyt alumiinisella pullolla, mutta mitta-asteikko ja läpinäkyvä pullo olisivat monet kerrat olleet käytännöllisempiä kuin vanha kunnon Siggini. Kiitos velipoika!
Sokerina pohjalla: Garmin Vivomove HR
Tätä toivoin, ja niinhän äiti ja isä sen minulle hommasivatkin! Kelloa en ole omistanut sitten ala-asteen, kun hukkasin jok'ikisen rannekellon minkä sain. Ehkä olen nyt 26:n vuoden ikään mennessä aikuistunut niin, että kello voisi pysyä tallessakin. (Koputanpa puuta, ihan varuuksi...)
Vertailin pitkään urheilukellomalleja, ja lopulta Vivomove alkoi vaikuttaa parhaalta combolta minulle. Kello on monipuolinen, mittaa sykkeen ranteesta ja tallentaa urheilusuoritukset, mutta on kuitenkin myös siro ja nätti niin että voin sitä käyttää päivittäin! Siis ihan täydellinen! Kiitos äiti ja isä!+Börjelle Nonstopin vetovaljaat 
...joihin saa aisatkin kiinni! Kaveri näytti olevan mielissään kun sai vetää joulupäivänä laavuretken eväät pulkassa perille ja takaisin. Näillä tulee varmasti olemaan käyttöä, ainakin canicrossissa ja jos sitä koirahiihtoakin kokeilisi. Kiitos äiti ja isä näistäkin!Rauhallista vuodenvaihdetta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2018! 


Kommentit

Suositut tekstit